Verzenden

Indien je voor 15.00 besteld, verzenden wij het dezelde (werk)dag. Met uitzondering van gepersonaliseerde items. 

Het kan voorkomen dat het in verband met extreme drukte niet lukt om jouw bestelling dezelde dag te verzenden. Hier wordt je dan altijd over ingelicht. De verzendkosten hebben wij op een vast bedrag vastgesteld. Het kan voorkomen dat je jouw bestelling in een brievenbuspakket ontvangt, dit betekent niet in dat je minder verzendkosten betaald dan een groter pakket. Wij nemen namelijk het gemiddelde van beide verzendkosten en houden hiermee de verzendkosten laag.

Je ontvangt nadat wij jouw pakket hebben ingepakt een mail met de track en trace code, zodat je kan zien wanneer jouw bestelling bezorgd wordt. Wij bieden hierbij 1 bezorgmoment aan. Na een mislukte bezorgpoging wordt jouw pakket in de meeste gevallen bezorgd bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Deze kan je hier ophalen met vertoon van uw identiteitskaart. Als 14 dagen verstreken zijn, wordt jouw pakket retour gestuurd naar de afzender. Voor het nogmaals versturen van uw pakket rekenen we verzendkosten.

Retourneren

Het kan altijd voorkomen dat je iets verkeerd hebt besteld en of niet tevreden bent over een artikel. Dit mag je binnen 14 dagen retourneren naar ons. Het product dient met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. * Een gepersonaliseerd item kan niet geretourneerd worden, tenzij er door ons een spelfout is gemaakt.

Een retour kan je aanmelden via info@petitadventures.nl

Het retouradres is:

Petit Adventures
Desselaar 76
4907 KT Oosterhout
info@petitadventures.nl